23.11.11

Seminari: Elogi de la feblesa







He llegit un llibre anomenat "Elogi de la feblesa" que ens han fet llegir a Seminari. Aquest llibre tracta sobre un noi, l'Alexandre Jullien, amb paràlisi cerebral que, como la majoria de discapacitats, tothom pensava que estava predestinat a treballar en algun taller. Tot i així, ell ens mostra que amb voluntat i esforç aconsegueix arribar a la Universitat de Filosofia.

L'Elogi de la feblesa és un llibre autobiogràfic que explica a través d'una conversa imaginària entre Sòcrates i l'Alexandre, una vida plena de dificultats i a la vegada, de coratge i voluntat. L'Alexandre explica les seves experiències i vincles afectius que ha tingut amb el seu entorn .

Personalment, amb aquest llibre puc adonar-me de l'esforç que ha de realitzar una persona amb discapacitats per trencar amb les barreres que s'interposen al llarg del seu camí. Recomano aquest llibre a tot aquell que l'interessi aquest tema, però inclús a totes aquelles persones que pensen en tirar la tovallola ja que troben algunes dificultats en la seva vida.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada