1.11.11

Els anuncis (La Descripció)

Seguint el tema de la descripció, avui ha classe ens han ensenyat diferents anuncis descriptius. El primer anunci era de Seat: 


Aquest anunci explicava que si el monstre només para de créixer quan ells el deixen d'estimar, per molt que no càpiga en el cotxe, la família es compraria un més gran però el seguiria estimant. És un anunci molt emotiu. 


En el fons, aquest activitat consisteix en no  només mirar l'anunci sinó que hem de tenir en compte tot. És a dir, la llum, la música, el ritme, etc. Per tant, un anunci depen de tot aquests aspectes. Per exemple, hi ha un anunci sobre uns nens a l'escola de"Galerias preciados" que s'observava com els nens s'ho passaven d'allò més bé trencant-ho tot. A més s'escolta el vals del danubi blau i en el vídeo hi ha una claror espectacular quan els nens surten al carrer. 


Opinió: Una vegada més, queda clar que la descripció no només és narrativa sinó que la podem veure en diferents llocs. Personalment, ja havia analitzat diferents anuncis perquè jo vaig fer l'assignatura de cultura audiovisual però és sorprenent com només amb la llum, la música, elements que ningú si fixa, et poden arribar a fer comprar un producte. 


Espero que us hagi agradat aquesta activitat, a partir d'ara heu de tenir en compte altres aspecte d'un anunci!
Gràcies! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada