29.11.11

Identitat i Territori: El metro

Avui, finalment, hem presentat un treball sobre la identitat i el territori d'algun lloc. La Júlia López, la Irene Moya i jo vam triar el metro de barcelona. 

Vam escollir el metro perquè crèiem que era un territori molt proper en què hi passàvem moltes hores cada dia. A més, ho vam voler relacionar amb l'educació així que vam decidir tenir en compte els tres tipus d'educació:



  • L'educació formal: Vam trobar diferents escoles que tenien com a projecte educatiu el metro. És a dir, que tenint en compte com a punt central, el metro, estudiaven altres matèries.


  • L'educació no formal: Vam parlar sobre diferents campanyes que fa el metro per tal d'educar als ciutadans. Per exemple: 



  • L'educació informal: Vam destacar diferents situacions que es duen a terme dins el metro, com per exemple: deixar seure a la gent gran, deixar sortir abans d'entrar... que crèiem que eren d'alguna manera educatives. A més, per poder donar un clar exemple de que hem d'actuar correctament perquè els nens ho copien tot, vam ensenyar aquest anunci: 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada