4.10.11

Documents de Google

Documents de google o Google Docs és un servei gratuït de Google basat en web que ens permet crear documents en línia amb la possibilitat de col·laborar en grup. Inclou un processador de Textos, un full de càlcul, un programa de presentació bàsic i un editor de formulari destinat a enquestes.


A partir de gener del 2010, Google ha començat a acceptar qualsevol arxiu en Google Docs, entrant al negoci de l'emmagatzematge en línia amb un màxim d'1 GB. 


Exemples: 


Presentació



Formulari





Caracerístiques de Google Docs: 

  • Pots crear, editar i pujar arxius a la web. 
  • Pots compartir els documnets amb altres usuaris, així es poden modificar de manera conjunta. Pots emmagatzemar-los i organitzar-los de manera segura, controlant qui pot veure els documents. 
  • Pots editar-los des de qualsevol lloc amb navegador web.

Opinió: Parlant des de la meva experiència amb Google Docs, jo mai l'havia fet servir, ni tan sols sabia de la seva existència. Un cop me'l van explicar a classe, vaig intentar adaptar-me i tot i que em va costar bastant, va arribar un punt en què quasi bé tots els treballs que he fet, els he portat a terme amb Google Docs. Amb aquests documents podia estar tranquil·la perquè des de qualsevol ordinador podia modificar el document, a més, amb treballs en grup podíem modificar-los a l'hora i fer servir un xat que inclou el document. Per tant, crec que tothom hauria de fer-lo servir, si més no, a nivell escolar és un mètode molt pràctic i senzill.


Espero que comenceu a fer-lo servir!
Gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada