12.10.11

Google Reader

Definició: Lector de RSS i atom. Utilitat de Google que permet organitzar i accedir ràpidament des d'una interfície Web a totes les notícies de les pàgines configurades en el sistema que suporten RSS o atom.
Simplement hem de buscar la icona RSS en la pàgina web, el blog o qualsevol interfície d'interès. Normalment, aquesta icona està situada a la part inferior de la web, un cop trobada només hem de "copiar i enganxar" allà on diu "añadir suscripción*" i ja tindrem una web més en Google Reader. 


(*) A més, podem organitzar les nostres subscripcions amb carpetes de manera que ens sigui més fàcil distingir el gènere de la informació. 


Diferents maneres de trobar la Icona: 








Carpetes del Google Reader: 




Tutorial: 








Opinió: Crec que Google Reader és una manera molt bona de tenir organitzat totes les notícies que vols rebre segons el teu interès. En comptes de comprar diferents diaris, per exemple, només cal que busquis l'apartat que vols subscriure't. Penso que és una bona manera d'aconseguir que la gent s'interessi més per l'actualitat i que, a més, s'adeqüi al món i les seves noves tecnologies. 


  Espero que Google Reader  us serveixi de tanta utilitat com a mi. 
Gràcies. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada